Ai fost JEFUIT(Ă)? EL ar putea fi HOȚUL! Dacă ai avut de pătimit de pe urma lui, sună la poliție! (FOTO/VIDEO)

hot

Un bărbat în vârstă de 33 ani, originar din raionul Leova, anterior judecat, a fost reţinut de către poliția capitalei, fiind bănuit de comiterea jafurilor stradale în serie.

Conform informaţiilor preliminare, bănuitul ar fi atacat în stradă cel puţin 10 persoane, majoritatea fiind domnişoare, pe care le deposeda de genţi. Bunurile furate erau vândute imediat, iar banii cheltuiţi. Deocamdată, forţele de ordine au ridicat doar câteva telefoane mobile, o tabletă și un laptop, care au fost depistate la domiciliul temporar al suspectului.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală el şi-a recunoscut vinovăţia cu lux de amănunte. De obicei, bărbatul ataca doar persoane de genul feminin, pe timp de seară, şi care nu aveau însoţitori.

Actualmente, el se află în custodia poliţiei şi este cercetat penal pentru jaf.Legislaţia penală în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani. Dacă cineva a avut de pătimit din cauza individului, este rugat să se adreseze la Inspectoratul de Poliţie a sectorului Râşcani cu o plângere.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By