A fost ÎNSĂRCINATĂ cu un făt timp de 38 de ani. Povestea ei a ŞOCAT MEDICII

article_2729720_20a97ec200000578_727_634x416_07334800

O femeie din India a reuşit să şocheze medicii după ce a venit la spital acuzând dureri de burtă. Astfel, în urma unui control, s-a descoperit că pacienta fusese însărcinată când avea doar 24 de ani, iar 38 de ani mai târziu, fătul încă se afla în interiorul ei, pietrificat, scrie romaniatv.net.

Jyoti Kumar, o femeie de 62 de ani din Madhya Pradesh, centrul Indiei, a rămas gravidă la vârsta de 24 de ani, în 1978. În perioada respectivă, în urma unui control, doctorii au avertizat-o că şansele ca fătul său să se nască sunt extrem de mici deoarece era vorba de o sarcină extrauterină, potrivit Daily Mail.

Speriată de ideea unei operaţii, pacienta a fugit din spital şi a încercat să gasească un al fel de tratament. După mai multe luni de dureri, acestea au încetat, iar Kumar a crezut că s-a vindecat singură. Timp de 38 de ani totul a fost în regulă, însă, în luna august, ea s-a prezentat la spital cu dureri de stomac. Doctorii au efectuat un control şi s-au temut că indianca are cancer, însă în urma unei radiografii s-a descoperit că este vorba de scheletul pietrificat al unui bebeluş.

„Credem că este vorba de cel mai lung caz de sarcină ectopică, cei 38 de ani fiind un adevărat record”, a declarat chirurgul Mohammad Yunus Shah.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By