Usatîi i-a cumpărat o casă de 23 de mii de EURO băiatului orb care dormea în parc

renato1

Liderul Partidului Nostru şi-a onorat promisiunea şi i-a dăruit o casă lui Oleg Vlad, tânărul în vârstă de 27 de ani care locuia de mai multe luni într-un cort din Parcul Central al capitalei.

Renato Usatîi a postat pe facebook mai multe poze cu locuinţa pe care i-a dăruit-o tânărului. Casa se află în orăşelul Durleşti şi l-a costat pe Usatîi 23 de mii de EURO. Aceasta este bine amenajată şi e numai bună de locuit. Din poze se vede că politicianul nu a uitat nici de câinele lui Oleg, căruia i-a instalat o cuşcă de toată frumuseţea.

Vă amintim că Renato Usatîi a aflat din presă despre cazul băiatului şi nu a putut rămâne indiferent faţă de tragedia tânărului. Drept urmare, echipa de membri și simpatizanți ai Partidului Nostru l-au găsit pe băiat, l-au îmbrăcat și i-au dat de mâncare. Atunci, Usatîi a scris următoarele pe reţeaua de socializare facebook: „El e băiatul pe care îl știe toată țara. Îmi pare rău că astfel de persoane sunt foarte multe, iar guvernarea nu face nimic pentru ei. Oleg Vlad va avea o locuință pentru că nu pot fi fericit atunci când sunt înconjurat de mii de persoane nefericite”.

us1

us2

us3

us4

us5

us6

us7

You may also like

Comments are closed.

By