Unimedia – scula tot mai verde a lui Filat

filat1

Faptul că unul dintre scopurile lui Filat este să-l distrugă pe Renato Usatîi, e clar ca bună ziua. Trebuie doar să vă aduceți aminte, dragi cititori despre toate acțiunile îndreptate împotriva acestuia, dar și de executori.

1.Chiar din primele zile după ce a anunțat oficial că se lansează în politică, 2000 de ziare tipărite de Usatîi au fost confiscate de polițiști. Mulți au sărit, inclusiv reprezentanți ai ONG-urilor de media subordonate lui Vlad Frustrat, hămăind despre faptul că așa și trebuia să fie, pentru că ziarul este unul, cică, electoral. Țin să le comunic acestor agarici că instanța de judecată a decis că tipărirea și distribuirea ziarului “Sila v Pravde” este legală, pentru că nu conține elemente de propagandă electorală. Cine a executat comanda? Corect, polițiștii lui Recean. Cine e “tata” lui Recean ? Corect, Filat!

2. A urmat refuzul Ministerului Justiției de înregistrare a modificărilor la statutul Partidului Nostru. Cine a executat ? Efrim. Cui i se subordonează Efrim ? Corect, lui Filat!

3. Polițiștii au pornit 3 cauze penale inventate, pe numele lui Renato Usatîi. Are rost să mai spun că din nou poliția lui Recean este implicată și că prin gura lui Recean ordinile le dă defapt Filat ?

4. Perchezițiile de la Cocos. Recean și Filat.

5. Usatîi a postat pe facebook o informație precum că în laboratoarele PLDM se montează un filmuleț despre el. Mai mult ca atât acesta a postat ca dovadă și o secvență video pe care “regizorii” PLDM o vor folosi acolo. Să nu-mi spuneți că de data asta Filat nu are nici o treabă, că o să mor de râs.

6. Au mai fost o grămadă de acțiuni îndreptate de Filat spre distrugerea unicului său oponent politic care spune lucrurilor pe nume și arată adevărata față a lui Filat, începând cu dezvăluirile de anul trecut și terminând cu ultimele evenimente. Nu le mai trec aici pentru că sunt prea multe și nu are rost să vă fur din timp pentru a vă demonstra lucruri bine știute deja, de aceea o să sar direct la subiectul propriuzis al postării.

7. Articolul de pe (p)unimedia – Drumul lui Renato Usatîi în politică face parte din același șir de acțiuni murdare îndreptate împotriva lui Usatîi de către PLDM. Dacă îmi spune mie cineva că ideea cu geni(t)alul articol le-a venit celor de la (c)unimedia așa pur și simplu, fără ca nimeni să le fi sugerat sau să-i motivat, atunci eu sunt tractorist. Adevărul este că eu chiar aș putea deveni și tractorist la un moment dat, însă (f)unimedia nu mă va convinge niciodată că articolul nu a fost scris la comandă.

Eu nu-i acuz pe băieți de nimic, ei tot trebuie să trăiască din ceva… Le sugerez doar să declare deschis despre anumite lucruri și devenind scula cuiva, în semn de respect față de acest cineva să-și modifice și culoarea logo-ului. În verde, par example…

P.S. Păcat că prin asemenea materiale scrise vădit la comandă, portalul se compromite în așa hal și nu devine cu nimic mai bun decît șturval trist media, nit, accent tv etc. Nu-i o problemă să existe asemenea portaluri. Toți politicienii își creează la un moment dat propriile surse de informare. Problema este să te declari echidistant, corect, extrapuperdeontologist, dar să faci interesele lui FILAT și să fii scula acestuia.

sursa: VoxPublika

You may also like

Comments are closed.

By