„UNDE SUNT CELELALTE?” Trenul ajuns la Harkov conţine doar 200 de cadavre

tren

Premierul australian a declarat miercuri că „este posibil ca multe cadavre” să fie în continuare la locul prăbuşirii avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines în estul Ucrainei, „în aer liber”, în timp ce primele cadavre urmează să fie transportate în Olanda, relatează AFP.

Experţii olandezi, care se ocupă de repatrierea cadavrelor pasagerilor zborului MH17, au numărat oficial 200 de corpuri neînsufleţite în trenul ajuns la Harkov marţi, în timp ce până în prezent se anunţaseră 282.

„Suntem absolut siguri că sunt corpurile a 200 de persoane diferite în tren”, a explicat Jan Tuinder, şeful delegaţiei olandeze în Ucraina, în timpul unei conferinţe de presă la Harkov.

„Unde sunt celelalte? Acest lucru va face parte din investigaţiile următoare”, care vor avea loc în Olanda, a adăugat el.

În total, 298 de persoane, dintre care 193 de olandezi, se aflau la bordul avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, care se deplasa pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur şi care s-a prăbuşit joi în estul Ucrainei, într-o zonă controlată de separatişti proruşi, doborât probabil de o rachetă.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By