Un moldovean își va petrece tot restul vieții după GRATII. A comis o crimă ORIBILĂ

omor

Doi inculpaţi, care în august 2013 au comis omorul unui bărbat pentru a nu-i restitui o datorie de 25 mii lei, au compărut, în seara zilei de ieri, în faţa magistraţilor, unde şi-au aflat verdictele. Indivizii au fost acuzaţi de Procuratura sect.Ciocana de comiterea tîlhăriei şi a omorului intenţionat, pentru care unul dintre inculpaţi a fost condamnat la detenţie pe viaţa, iar complicele acestuia la 20 de ani de puşcărie.

Potrivit celor constatate de procurori, în vara anului trecut, unul dintre inculpaţi a împrumutat de la victimă 25 mii de lei, fapt autentificat pe cale notarială. În seara zilei de 16 august 2013, inculpatul, împreună cu un complice, au convins victima să meargă împreună la volanul automobilului său pentru a stabili condiţiile unei pretinse afaceri.

Ajunşi într-o pădure din preajma or. Călăraşi, inculpaţii au legat victima de un copac, l-au bătut, l-au deposedat de 3 mii de lei, după care, prin tortură l-au impus să semneze o recipisă în care se menţiona că suma de bani împrumutată i-a fost returnată. În continuare, agresorii au lovit bărbatul cu un ciocan, ultimul decedînd pe loc. Inculpaţii, în vîrstă de 29 şi 34 de ani, au îngropat cadavrul în pădure, după care au părăsit locul crimei, însuşind automobilul victimei de model FIAT Stilo.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By