Teroriștii din Donețk își întăresc pozițiile. În ultimile 24 de ore aceștia se regrupează.

teroristi

În ultimile 24 de ore, situația din zona în care are loc operațiunea antiteroristă poate fi caracterizată prin regruparea activă a forțelor teroriștilor, transmite presa ucraineană, care face trimitere la pagina oficială de facebook a centrului de presă al conducerii operațiunii antitero

„Urmărim în continuu cum sunt fortificate și dotate pozițiile separatiștilor. Totodată tehnica grea este mutată în jurul localităților din regiunea Donețk, în particular: Gorlovka și Ilovaisk.”, – se arată în anunțul publicat.

Potrivit informațiilor centrului de presă, toate forțele teroriștilor sunt îndreptate acum spre menținerea orașelor în care au pătruns forțele Operațiunii Antiteroriste, dar și a fortificării pozițiilor de apărare în orașele controlate de ei. „Continuă să fie trase focuri spre pozițiile și posturile forțelor antiteroriste, inclusiv de pe teritoriul Federației Ruse. Teroriștii încearcă să mențină sub control porțiuni din Granița de Stat a Ucrainei. „, – se mai arată în comunicatul serviciului de presă al Forțelor Antitero.

Sursa: http://censor.net.ua/n295116

You may also like

Comments are closed.

By