Teroriștii din Donețk au mai doborît un avion! (VIDEO)

teroristi

Teroriștii din autoproclamata republică populară Donețk, anunță că au mai doborât un avion în zona prăbușirii avionului Boeing al companiei Malaysia Airlines.

Potrivit RiaNovosti, avionul zbura spre Lugansk și după ce a fost lovit de proiectilul lansat de teroriști, a căzut. Deocamdată nu se cunoaște tipul avionului care fost doborât astăzi, deși militarii separatiști susțin că cel mai probabil este vorba despre un avion militar ucrainean.

În zona cu pricina, mai cu seamă în apropierea orașului Snejnoe au loc confruntări între armata ucraineană și teroriștii separatiști.

UPDATE: Potrivit unui purtător de cuvânt al „operaţiunii antiteroriste”, separatiştii proruşi ar fi doborât două avioane de vânătoare la 25 de kilometri distanţă de locul în care s-a prăbuşit, joia trecută, cursa MH 17 aparţinând Malaysia Airlines, tragedie în care 298 de oameni au fost ucişi.

Associated Press informează că ar fi vorba despre două avioane Suhoi-25, care au fost doborâte în jurul orei locale 1:30. Potrivit primelor informaţii, piloţii s-au catapultat.

avion

 


Moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By