TERIFIANT // Pasagerii Boeing 777, doborât în Ucraina, ERAU CONȘTIENȚI în timp ce cădeau din avion

foto
Un pilot al aeronavei Boeing 777 a făcut noi dezvăluiri despre tragicul accident aviatic din Ucraina. Potrivit lui George Patrick Mills III, majoritatea pasagerilor erau vii și cădeau conștienți din avionul malaezian, lovit de rachetă.

”În calitate de pilot al ”Boeing” pot să spun că după explozia în aer, ca urmare a loviturii de rachetă, foarte multă lume a rămas vie. În decursul a 180 de secunde, adică 3 minute, oamenii cădeau de la înălțimea de 10 km pe pământ, fiind în viață. Nu pot să descriu acest moment de groază. În SUA există o lege conform căreia chiar și un deținut condamnat la moarte nu va suferi, iar aici familii întregi, zburau împreună cu copiii la odihnă. Astfel de cazuri nu trebuie să se întâmple”, a declarat  pilotul Boeing 777.

Amintim că avionul Boeing 777, care zbura de la Amsterdam la Kuala Lumpur, s-a prăbuşit pe 18 iulie, în Ucraina. La bordul lui se aflau 298 de persoane, nimeni nu a supravieţuit.

Se presupune că aeronava a fost doborâtă de  complexul de rachete Buk 1 ce dispune de un radar al situației aeriene care ”vede” circular până la 300 km. El depistează ținta și o urmărește până intră în raza de acțiune a rachetelor sale (25-40 km).

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By