Șalaru îi DONEAZĂ lui Filat vila lui din București, „să nu mai stea SĂRMANUL în chirie”

salaru

Fostul ministru al transporturilor și prim-vicepreședinte al Partidului Liberal, anunță prin intermediul unei postări pe pagina personală de facebook că își va dona vilele pe care le deține. Șalaru a precizat că acestei inițiative se alătură și alți colegi de partid.

Cui vor liberalii să facă această donație citiți în postarea lui Anatol Șalaru:

Stimaţi prieteni şi neprieteni,
În primăvara anului 2013, când PL a declarat că nu va vota pentru candidatura lui Filat la funcţia de prim-ministru, portalul de ştiri Omega a publicat o ştire, că chipurile, umila mea persoană şi încă  sau 4 lideri liberali, au primit în dar de la Vlad Plahatniuc câte o vilă cu piscină în cartierul rezidenţial Pipera, din Bucureşti. Ştirea a fost preluată imediat de JurnalTV şi alte surse media de culoare verde, însă după marea împăcare a celor doi Vlazi şi înlăturarea de la guvernare a Partidului Liberal ştirea şi-a pierdut din actualitate şi a dispărut. A reapărut recent în mintea odihnită a Anei Guţu, fiind din nou preluată de mass-media verde.
Aseară am discutat cu colegii mei de partid, „proprietari” de imobile în Pipera, şi am decis să dăruim aceste proprietăţi unora care au mai multă nevoie de ele. S-a pus la vot şi noii proprietari ai vilelor cu piscină sunt următorii:
1. Al vostru Vlad Filat, deoarece, sărmanul, stă cu chirie şi n-are un colţisor numai al lui.
2.Liderii reformatilor trădători, care, la câţi sunt, încap toţi într-o casă. Sper că piscina îi va stimula şi se vor spăla măcar o dată la 10 zile.
3.O vilă va fi transformată în muzeu-depozit. Aici Ana Gutu îşi va putea păstra mergelele, scriitorul basarabean Dumitru Spătaru îşi va putea depozita cărtile scrise şi necitite/necumpărate de nimeni, iar maiorul cu epoleţi de general Marinuţa, îşi va putea păstra onoarea şi demnitatea neîntinată de ofiţer.
4.Ultima vilă o facem cadou trustului de presă „Green Ghinda News„, mai ales că, am aflat că la ei se păstrează şi actele de proprietate a imobilelor, adresele şi cheile.
Aici pun punct schimbului de replici cu reformaţii lui Hadârcă şi Guţu, din cel puţin două motive:
1. Nu poţi dialoga cu cineva care aproape că nu există
2. Dacă ataci replica unui prost, rişti să te trezeşti cu prostul în discuţie.

În ultimele zile, lideri ai PLDM și PLR, pe de o parte, și lideri ai PL, pe de altă parte, se „complimentează” reciproc, prin intermediul mass-media sau al postărilor pe paginile personale de facebook.

sursa: deschide.md

moldova24.info

 

 

 

You may also like

Comments are closed.

By