Putin i-a furat papucii? Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Jen Psaki a ieșit în fața presei încălțată CU O CIZMĂ

psaki

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Jen Psaki, a reușit să stârnească noi hohote de râs în urma unei conferințe de presă care a avut loc pe 29 iulie. Psaki a ieșit în fața presei încălțată cu o cizmă și un pantof, fapt care a stârnit numeroase comentarii în acest sens. Unii internauți au scris că are probleme mintale, alții că de vină sunt rușii, mai exact Putin care i-a furat cizma, drept răzbunare pentru sancțiunile impuse Federației Ruse de către Statele Unite.

Psaki a hotărât să pună punct, totuși, speculațiilor. Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA a declarat că și-a fracturat piciorul și că va mai apărea astfel în public.

”Mi-aș fi dorit să inventez o istorioară, dar nu-mi trece nimic prin cap. Mi-am fracturat piciorul acum câteva săptămâni. De aceea, în următoarele șase săptămâni voi purta această cizmă”, a explicat Jen Psaki.

Menționăm că Psaki a devenit cunoscută datorită gafelor pe care le comite destul de des. În timpul unei declarații de presă, Jen Psaki a confundat de mai multe ori Iran cu Irak, ziariștii nefiind până la final lămuriți despre care țară este vorba. În trecut, Jen Psaki a declarat că Belarus este o țară cu ieșire la mare, că Rusia importă gaze din Europa și că Victoria Nuland – evreică din Rusia – ar fi învățat să înjure în engleză pe un vas rusesc de pescari în perioada adolescenței.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By