PERCHEZIȚII la întreprinderea municipală EXDRUPO

exdrupo

Un grup de poliţişti a descins percheziţii în această dimineaţă la întreprinderea municipală EXDRUPO, informează Publika TV. Potrivit oamenilor legii, percheziţiile au la bază suspiciuni privind delapidarea averii străine în proporţii deosebit de mari.

„Percheziţiile au fost autorizate de judecătorul de instrucţie. Urmează a fi ridicate registrele de evidenţă, cele de ciornă, dar şi purtătorii de informaţii electronice”, a menţionat ofiţerul de presă al Inspectoratului General de Poliţie, Adrian Jovmir pentru sursa menționată.

„Direcţia de poliţie a municipiului Chişinău a iniţiat o cauză penală în acest sens, încă în luna mai. Ea prevedea o acuzaţie privind delapidarea averii străine în proporţii deosebit de mari, ce ţin de alocarea fondurilor pentru reparaţia drumurilor din capitală. Dacă va fi găsit un vinovat, acesta riscă închisoare de la opt la 15 ani”, a mai adăugat Jovmir.

Exdrupo este responsabilă de efectuarea lucrărilor în domeniul construcţiei, reparaţiei şi întreţinerii drumurilor şi podurilor.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By