Pentru a NU RATA vacanţa peste hotare, „Termocom” RECOMANDĂ insistent achitarea datoriilor (VIDEO)

termocom

Furnizorul de căldură din capitală face apel la disciplinarea financiară a rău-platnicilor şi onorarea în termen restrâns a plăţilor restante pentru energia termică consumată.

Reiterăm că S.A. „Termocom” în procedura falimentului desfăşoară o amplă campanie de recuperare a datoriilor, zilnic rău-platnicii fiind acţionaţi în instanţele de judecată şi executaţi silit. De asemenea, în conformitate cu prevederile Codului de Executare al Republicii Moldova, executorii judecătoreşti sunt în drept să aplice şi aplică rău-platnicilor mai multe interdicţii valabile până la onorarea obligaţiilor rezultate din documentele executorii.

Astfel, pentru a nu rata vacanţa peste hotarele republicii, a nu fi limitaţi în dreptul de a perfecta paşapoarte, de a efectua tranzacţii cu automobilele, imobilele aflate în proprietate, S.A. „Termocom” în procedura falimentului recomandă şi solicită insistent consumatorilor să achite neîntârziat plăţile restante.

Administraţia S.A. „Termocom” propune spre vizionare un spot publicitar realizat de Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din Republica Moldova:

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By