Oboseala, dragostea platonică și decepțiile ÎL DISTRUG pe Ioniță. Este un caz clinic care trebuie tratat de urgență // Replica PLDM

strelet

Liderul fracţiunii PLDM, Valeriu Streleţ a venit cu o replică la acuzațiile preşedintelui Comisiei parlamentare Buget, Economie și Finanţe, Veaceslav Ioniţă. În cadrul unui briefing de presă Streleț a ținut să menționeze că partidul din care face parte a greșit amarnic protejându-l pe Ioniță care acum operează cu falsuri și declarații deplasate.

”Am avut discuții aprinse în cadrul fracțiunii atunci când numele domnului Ioniță a fot vizat în numeroase cazuri de scandaluri. Am decis să ne protejăm colegul, să nu-l expunem public. Înțelegem că probabil am greșit. În al doilea rând încerc să înțeleg motivele care l-au determinat pe dumnealui să formuleze declarațiile care le-a făcut. Pot să explic doar că poate le-a făcut din oboseală, dragoste platonică, decepțiile că n-a reușit să onoreze comanda patronului, dar sunt niște declarații total deplasate, aberante care conțin numeroase minciuni și asupra cărora noi vom discuta și vom lua decizii. I-am acordat o mare încredere, oferindu-i posibilitatea să devină deputat, ulterior președinte de comisie, dar regret că a operat cu falsuri. Menționez că pachetul de asumare a răspunderii de către Guvern a fost un pachet discutat de toată coaliția pro-europeană, coordonat cu partenerii noștri de dezvoltare. Ioniță a mințit spunând că existau rapoartele pe celelalte proiecte, este absolut evident. Ieșirea dumnealui de astăzi este una extrem de bizară. Dacă d-lui se consideră mai deștept decât toată coaliția pro-europeană, absoluta majoritate a societății civile, partenerilor noștri de dezvoltare, atunci nu pot să fac altă concluzie decît că este un caz clinic care trebuie tratat de urgență pentru că altfel el va genera mari daune țării noastre”, a declarat Valeriu Streleț.

Menționăm că anterior preşedintele Comisiei parlamentare Buget, Economie și Finanţe, Veaceslav Ioniţă l-a acuzat pe Valeriu Streleț că a blocat pachetul de legi pentru care Guvernul a fost nevoit să-și asume răspunderea în fața Parlamentului. Potrivit lui Ioniță, acest pachet de legi va prejudicia bugetul statului cu peste 1 miliard de lei prin apariția unor firme fantomă.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By