O MAIMUŢĂ pe capota maşinii lui Chirtoacă!

chirtoaca

„M-au filmat ca să mă arate la televizor că aş fi băut şi am urcat la volan”. Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă susţine că a fost filat prin capitală de poliţie şi de un automobil civil după ce l-a comemorat pe domnitorul Ştefan cel Mare şi a sărbătorit în PMAN ratificarea Acordului de Asociere cu UE.

„Ieri a fost o zi aparte. Am fost la Parlament, la miting, seara am organizat difuzarea filmului Ştefan cel Mare. Am ţinut să merg şi eu, să stau cu tineretul. Am luat un pahar de bere, de 500 ml, cu 5 grade. După care am plecat din PMAN la Coloniţa, apoi mă întorceam la birou. Pe Bănulescu-Bodoni am fost blocat de o maşină civilă care simula că nu se poate porni. L-am depăşit. Peste câteva secunde am văzut girofarul maşinii poliţiei. S-a pus pe diagonală în faţa maşinii mele. Văzând manevrele poliţiei, se apropie şi respectivul din maşină, urcă pe capota maşinii, strigând că m-a filmat, că m-a văzut în PMAN, că am urcat băut la volan, ca o maimuţă”, a mărturisit primarul.

Chirtoacă afirmă că este vorba despre o înscenare.

„Am înţeles că e vorba despre faptul că cineva a urmărit ce am făcut în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Respectivii mă urmăreau după cum se vede de la Ciocana, posibil că aş fi depăşit undeva viteza. M-am prins că este vorba despre o înscenare prin care se încearcă să mă prindă băut la volan şi să mă discrediteze. A fost gândită încă de cînd eram în PMAN şi lucrurile acestea se fac de către serviciile oprative ale Ministerului (n.r. MAI), doar că de data aceasta au dat-o în bară”, a declarat Chirtoacă.

Potrivit primarului, şi testarea alcoolemiei a fost intens filmată de persoana îmbrăcată în civil care anterior blocase automobilul în care se afla. Rezultatul alcooltestului a fost 0,00 mg/L.

„Am toate motivele să consider că este o acţiune ilegală pusă la punct de un grup din cadrul Ministerului pentru că toate acţiunile au fost sincronizate între civili şi cei în uniformă. Avocaţii se vor ocupa de acest caz şi vor fi depuse demersurile necesare la Procuratură pentru a se face dreptate”, a adăugat edilul.

Menţionăm că automobiluli de serviciu al primarului de Chişinău a fost blocat, pe 2 iunie, pe strada Bănulescu Bodoni intersecţie cu bd. Ştefan cel Mare, în jurul orei 22:00.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By