Nouă copii din regiunea Donețk AU RĂMAS fără mâini și fără picioare după ce un proiectil a explodat

1

Tragedia a avut loc marți seara în localitatea Berestovoe din regiunea Donețk, Ucraina. Nouă copii au fost grav răniți după ce un proiectil a explodat, anunță tvzvezda.ru.

Potrivit informațiilor, copiii au găsit și au adus explozibilul în curte să se joace. În urma deflagrației toți cei 9 minori au fost internați la spitalul din raionul Arteomovsk și necesită intervenții chirurgicale de urgență.

”Toți sunt în stare gravă – este necesară amputarea urgentă a mâinilor, picioarelor. Unii și-au pierdut vederea”, a scris consilierul ministrului de interne ucrainean, Anton Gherascenko pe pagina sa de facebook.

Totodată Gherascenko a menționat că în stare critică, ”între viață și moarte”, se află un bebeluș de un an și 3 luni care se afla în acel moment la locul deflagrației.

”Evident, o mare parte din responsabilitate o poartă cei care au găsit și au adus acel obiect în curte. O parte de responsabilitate revine militanților și teroriștilor care au adus explozibilul pe teritoriul Ucrainei pentru a omorî soldații noștri și cetățenii pașnici”, a adăugat consilierul.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By