Moscova se pregăteşte de RIPOSTĂ? Proiectile ucrainene au explodat IARĂŞI pe teritoriul Rusiei

obuze

Două proiectile ucrainene au explodat miercuri dimineaţă pe teritoriul Rusiei în zona punctului de control Kuibâşevo, a anunţat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Vămilor din Rusia.

El a declarat că proiectilele au fost lansate dinspre postul de control ucrainean Marinovka. El a adăugat că personalul vămii de la punctul de control rus Novoşahtinsk a fost evacuat în noaptea spre miercuri din cauza proiectilelor lansate din zona punctului de control ucrainean Doljanski. De asemenea, s-au auzit focuri de armă în zona punctelor de control Gukovo şi Doneţk. Personalul acestor puncte de control îşi continuă activitatea.

Amintim că acum câteva zile şapte proiectile explozive au fost găsite pe teritoriul orașului Donețk din regiunea Rostov, situată în sudul Rusiei. Unul dintre obuze a lovit un bloc de locuințe. În rezultat, o persoană a murit, iar alte două au fost rănite.

14-RIAN_02461239.HR.ru

Atunci Moscova a ameninţat că va riposta, iar incidentul de la graniţă ar putea avea consecinţe ireversibile. Kievul, însă, a negat că obuzul a fost tras de armata ucraineană.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By