13 C
Chișinău
Monday, April 19, 2021

UPDATE // Un copil a ajuns în COMĂ după ce un microbuz de pe ruta 155 S-A RĂSTURNAT

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

foto: facebook.com/svetlana.maftei

Accidentul s-a produs la ora 21.28 minute, la intersecția străzilor Eminescu cu Șciusev. Un automobil de model “Opel” s-a tamponat cu un microbuz de pe ruta 155. La fața locului au intervenit două echipaje din cadrul Serviciului Situații Excepționale- unul de descarcerare și unul SMURD, echipaje ale Inspectoratului General de Poliție, Inspectoratului Național de Patrulare și Serviciul Medical de Urgență 903.

Potrivit medicilor de la urgenţă, 11 persoane (8 adulţi şi 3 minori) s-au ales cu diverse traume şi leziuni corporale. Dintre ele, un copil de 4 ani a fost transportat în stare foarte gravă la spitalul „V.Ignatenco”. A fost luat în stare de comă după ce a suferit o traumă cranio-cerebrală, comoţie cerebrală, o plagă scalpată în regiunea parieto-temporală, o plagă ruptă pe fosa axelară stânga şi o fractură deschisă a gambei drepte. Medicii ezită să se pronunţe pe marginea pronosticului.

Ceilalţi minori de 6 şi 14 ani au fost diagnosticaţi cu traume şi fracturi de braţ, dar sunt mobili şi în cunoştinţă. Ei, deasemenea, au fost internaţi în secţiile spitalului pentru investigaţii suplimentare şi tratament recuperator. Maturii cu vârstele cuprinse între 8 şi 61 de ani au scăpat mai uşor. Doi s-au ales cu comoţii cerebrale şi fractură de claviculă şi au necesitat spitalizarea la CNŞPMU, ceilalţi – cu reacţii la stres.

Toate circumstanșele accidentului urmează să fie stabilite.

video: DSE.MD

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img