Imagini INCREDIBILE! Două femei au scăpat cu viaţă după ce au fost CĂLCATE DE TREN (VIDEO)

accident-tren_03_e7169d6cfc

Două femei din statul american Indiana au scăpat cu viaţă, în mod miraculos, după ce au fost călcate de tren, pe un pod de cale ferată, scrie libertatea.ro.

Incidentul şocant a avut loc pe 10 iulie, la ora 7.00 dimineaţa, şi a fost filmat de o cameră video aflată în locomotivă. Operatorul feroviar din Indiana a făcut publice imaginile, marţi.

Înregistrarea arată femeile surprinse de tren în timp ce traversau ilegal un pod de cale ferată, lung de 150 de metri. Mecanicul locomotivei a acţionat frâna de urgenţă şi a tras sirena, imediat ce a văzut femeile pe pod, însă trenul nu a putut fi oprit la timp.

În imagini se vede că una dintre femei de întinde între şine. Cealaltă pare că ar vrea să sară de pe pod, de la o înălţime de 25 de metri, însă se răzgândeşte şi pare că se întinde şi ea între şine.

Mecanicul a declarat că trenul s-a oprit după ce a trecut de locul în care le-a văzut pe femei. El a mărturisit că a crezut că femeile au fost ucise de tren şi a anunţat biroul local al şerifului. Însă, cele două au scăpat aparent nevătămate şi s-au făcut nevăzute cu un automobil care le aştepta la capătul podului.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By