Filat spune că stă în palatul de milioane de euro cu CHIRIE

vlad filat

Liderul liberal-democrat Vlad Filat a dezminţit informaţiile apărute în presă precum că, el ar fi cumpărat o casă de 600 de metri pătraţi, în valoare de aproape 2 milioane de euro. Declarațiile au fost făcute aseară în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7.

„Eu locuiesc în acea locuinţă ca şi chiriaş. Nu că nu aş fi putut să-mi cumpăr o casă. Dar din cauza că eu vreau să-mi fac o casă şi până în acea perioadă de timp stau în chirie. Cel puţin ar fi fost corect, măcar în aspect jurnalistic să fiu întrebat, sau să fie o simplă verificare la Cadastru care este situaţia în cazul dat. Nu s-a întâmplat acest lucru. În concluzie ce pot să vă spun eu, mă aştept în perioada de viitor să fie această campanie de denigrare şi mai intensivă, şi mai lipsită de bun simţ. Dar Dumnezeu dă fiecăruia după suflet şi după faptă. Voi merge în continuare cu capul sus. Pot spune că această campanie nu este una ieftină. Iar autorii în acest caz sunt binecunoscuţi”.

Deschide.md amintește că Liderul PLDM, Vlad Filat, şi soţia sa, jurnalista Angela Gonţa, s-au mutat în casă nouă. Este vorba de o superbă reşedinţă de lux din centrul capitalei, de pe strada Pirogov, o zonă cu acces limitat.

casa

casa4

casa3

sursa: deschide.md / foto:kankan.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By