11 C
Chișinău
Wednesday, April 14, 2021

Filat spune ca îl ştie pe Shor de la TV, dar Shor spune că are o relație de afaceri cu Filat! Cine minte?!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

“Cunosc practic toţi politicienii din ţară. Îl cunosc şi pe preşedintele Lucinschi, şi pe preşedintele Voronin, şi pe Prim-Ministrul Filat. Acesta este lucrul meu. Orice om de afaceri care investeşte în ţară trebuie să comunice cu oamenii”. Declaraţia aparţine preşedintelui Consiliului Băncii de Economii, Ilan Shor făcută în cadrul unei conferinţe de presă.

Din declaraţiile lui Shor se înţelege clar că liberal-democratul, Vlad Filat minte de fiecare dată atunci când susţine ferm că nu-l cunoaşte pe Ilan Shor şi că l-a văzut doar la televizor. Amintim că liderul PLDM a mai fost prins cu minciuna în ce priveşte relaţia sa cu omul de afaceri.

“Îl cunosc pe Ilan Shor aşa cum îl cunoaşte multă lume, este o persoană publică. L-am cunoscut la fel ca şi altă lume. Fiind o persoană publică şi fiind foarte multe acţiuni publice la care particip şi eu”, a declarat Filat într-un interviu pentru Unimedia.

Reamintim că din aprilie curent Ilan Shor a fost numit în calitate de președinte al Consiliului de Administrație al Băncii de Economii, după ce statul a acceptat să piardă pachetul majoritar deținut la aceasta bancă, iar Vlad Filat a fost acuzat că are interese directe în legătură cu BEM.

colaj: unimedia.md
moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img