Filat și-a atacat propria țară, doar ca să revină în funcție

filat

Viaţa a bătut filmul la toate capitolele în ceea ce-l priveşte pe liderul PLDM, Vlad Filat. Este un sinucigaş politic demn de premiul Oscar pentru cea mai buna interpretare artistică în filmul despre propria lui dramă.

Mai multe instituţii media prezintă ca ştire bombă faptul că CEDO l-a “trăsnit cu capul de asfalt” (Citat din ministrul-rucsac Recean) pe Vlad Filat. Senzaţional nu este doar faptul că cea mai prestigioasă instituţie de drept l-a trimis să plimbe ursul pe liderul PLDM, senzaţională este prostia incredibila a acestui om, care aşa şi nu a învăţat nimic din eşecurile din ultimii ani. Deştepţii învaţă pe greşelile altora, proştii învaţă pe propriile greşeli, iar Filat nu învaţă deloc.

În plin an electoral, cetăţenii Moldovei află că Filat şi PLDM au atacat Republica Moldova la CEDO. Ce au făcut? Şi-au atacata ţara şi pe cetăţenii de la care vor voturi în toamnă? Pentru ce? Pentru că Filat e un om obsedat de funcţie, care e în stare de orice pentru a reveni în fotoliu, chiar şi cu preţul murdarii imaginii Republicii Moldova în Europa. Filat este un om care şi-a atacat ţara nu pentru ca i s-a încălcat vreun drept, ci pentru ca i s-a luat funcţia de premier, pe care o considera de drept a lui, pe viaţă. După dânsul, în Moldova nu exista funcţie de prim ministru, exista doar functia “prim ministru, al vostru Vlad Filat”.

Acest om, după ce a privatizat în scop personal BEM si Aeroportul, acum a dorit să privatizeze şi funcţia de prim ministru. Un om (?) care e în stare să-şi privatizeze familia, să-şi pună copilul nou născut pe sigla PLDM, e în stare să-şi distrugă relaţiile cu cele mai apropiate persoane, doar pentru a-şi atinge propriile scopuri şi interese.

Loviturile pentru Vlad Filat şi păpuşile lui nu se termină aici. Urmeaza dovada că Ministerul Justiţiei actionează abuziv, urmeaza dovada că Oleg Efrim este doar un lingău licenţiat al liderul lui, un demn urmaş al lui Vicol şi Bănăruc, urmează dovada că Filat încearcă să-l îndepărteze prin abuz pe Renato Usatîi din competiţia politică. Iar lovitura Filat o va primi tot din Europa lui dragă, pe care o foloseşte ca pe o femeie uşoara în orgia lui politică. Vom vedea atunci ce-i rămâne lui Filat de făcut mai departe, va alege la timp exilul sau va alege pocăinţa în puşcărie pentru toate hoţiile pe care le face, pentru sumele enorme de bani pe care le fură de la stat şi le implică în campania electorală.

Alegerile mai aproape decât pare, Voronin e în creştere, în ciuda problemelor interne, iar politicienii Coaliţiei sunt pierduti în spaţiu, asteaptând parcă judecata de după alegeri.

Viaţa bate filmul, cum spunea chiar el, dar Filat a văzut deocamdată doar un mic trailer din ceea ce urmează să i se întâmple daca vin comuniştii la putere. Asta e valabil si pentru ceilalti lideri ai Coaliţiei, care dacă nu se trezesc la timp, o să răspunda mai intâi în faţa alegătorilor, apoi în faţa justiţiei. A justitiei PCRM. Cum o fie ea vom vedea.

Si in final, nu pot sa nu remarc reacţia lui Filat la decizia CEDO. În comunicatul emis astăzi de scribii PLDM ni se spune că nu Filat si PLDM au atacat Moldova la CEDO, ci AVOCATII!!! Incredibilă reacţie, laşă şi nedemnă de un partid şi un lider care au pretenţia să conducă Moldova pe care tocmai au încercat să o condamne la CEDO din cauza obsesiei lui Filat pentru funcţie. Ruşine PLDM! Ruşine “al vostru, Vlad Filat”!
Sursa: VoxPublika

You may also like

Comments are closed.

By