Filat s-a apucat de filme? Renato Usatîi anunță LANSAREA unui film documentar

usatii

Preşedintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat şi oameni din echipa sa pregătesc un film documentar defăimător la adresa politicianului Renato Usatîi în care ar încerca să prezinte dovezi despre relaţiile acestuia cu mafia rusească, scrie Renato Usatîi pe pagina sa de pe Facebook.

Usatîi scrie că Filat ar încerca să pregătească acest film, dar nu are dovezi. El sugerează că Filat a discutat şi cu cunoscutul ”hoţ în lege” Grigori Karamalak (alias Bulgaru) în acest sens, dar că nu ar fi ajuns la un numitor comun. ”Filea (Vlad Filat) pregăteşte un film documentar despre mine şi mafia rusească. Ştiu că are probleme cu dovezile. M-am întâlnit cu vecinul Grigori Karamalak, care este nemulţumit de faptul că în timpul ultimei convorbiri telefonice cu Filat, nu au ajuns la un acord”, scrie Usatîi.

El adaugă că la pregătirea materialelor compromiţătoare lucrează o echipă întreagă din anturajul lui Filat şi dă asigurări că Filat va purta răspundere pentru aceasta. ”Le mulţumim lui Vadim Pistrinciuc, Igor Volniţchi, Sergiu Prodan, Lilia Gurez pentru prostiile pe care le montaţi!!! Eu o să-l închid pe al vostru Filat. Puterea e în adevăr”, scrie Renato Usatîi.

Amintim că politicianul, care l-a criticiat în mai multe rânduri pe Filat, susţine că acesta încearcă să se răzbune, inclusiv prin faptul că l-a obligat pe ministrul justiţiei Oleg Efrim să interzică înregistrarea sa în calitate de preşedinte al Partidului Nostru. De asemenea, întâmplător sau nu, descinderea poliţiei de săptămâna trecută la un local de lux din Chişinău s-a desfăşurat în seara în care acolo era prezent şi Usatîi, care a fost obligat să efectueze testele necesare pentru a demonstra că nu este drogat.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By