9 C
Chișinău
Tuesday, April 20, 2021

COȘMARUL CONTINUĂ // A fost găsită o GROAPĂ COMUNĂ cu zeci de CADAVRE ale ucrainenilor, torturați de separatiștii pro-ruși

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

În orașul Slaviansk din regiunea Donețk, Ucraina a fost descoperită o groapă comună în care au fost aruncați oameni simpli din localitate. Potrivit censor.net, aceștia au fost chinuiți și omorâți cu bestialitate de militanții ruși și pro-ruși.

“În Slaviansk am avut întrevederi cu grupul de urmărire penală din cadrul MAI al Ucrainei. Ei au găsit o groapă în care au fost înmormântați cetățeni simpli din Slaviansk, maltratați de teroriști. Sunt zeci. Au fost torturați, tăiați, arși de vii. Există martori la toate acestea”, a spus consilierul președintelui Iurii Luțenko.

Totodată au apărut informații privind răpirea unui pastor din Slaviansk la începutul lunii iulie. Alexandr Pavenko, împreună cu cei doi fii ai săi, au fost răpiți, torturați și împușcați de separatiști. Cele trei trupuri au fost urcate într-un automobil căruia teroriștii i-au dat foc pentru a șterge urmele.

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img