Clarvăzătoarea Angela despre ce vor face în alegeri PCRM, PLDM, PD și PL

tarot

Citeam azi pe site-ul Tribuna, aparținând PLDM, scuzați, aparținând lui Filat de fapt, ca un “astrolog” spune cât de bine va ieși PLDM în alegeri și cât de prost vor ieși celelalte partide.

Așa că am decis să apelez și eu la o clarvăzătoare tot mai cunoscută la noi, să-i spunem Angela, care ne-a spus ce se va întâmpla cu cele 4 partide.

Să începem desigur cu PLDM, cum îi place lui Filat, să fie primul și atunci când e ultimul, chiar dacă trebuie să apeleze la Anatol Țăranu ca să-l pună pe primul loc.

1. PLDM
Va înregistra într-adevîr un mare succes, astrologul siteului Tribuna avea dreptate, doar că a uitat să spună esențialul, acest succes îl va înregistra Iurie Leancă, nu Vlad Filat și încă nu e foarte clar dacă cu întreg PLDM sau cu o parte din el, la care se vor alipi alte câteva personalități importante, iar aripa infracțională a PLDM, condusă de Filat și gruparea Butmalai, Usatîi, Bănăruc, Prisăcaru, Recean etc., va încerca să meargă separat în alegeri. Despre faptul că Vlad Filat nu va mai ocupa nici o funcție, nu mai scriu pentru că este clar, iar asta nu pentru că nu mai poate legal doar sau din cauza deciziei CEDO, ci pentru că până în alegeri acesta va ajunge să aibă un scor la capitolul imagine sub cel pe care îl are Roșca.

2. PL
Chirtoacă va prelua conducerea PL, ceea ce îl va băga în comă pe Filat. Cu Chirtoacă la conducere, PL va reuși să se redreseze, după ce vor duce o campanie dură de dezvăluire a actelor de corupție săvârșite de Filat și gruparea lui infracțională.‎ Aici avem și un amănunt picant, Ghimpu îi va trage o palmă lui Filat la el acasă, nu în vila de două milioane de euro unde stă în “chirie”, ci într-o emisiune televizată la N4, post de televiziune finanțat de liderul PLDM.

3. PD
Aici lucrurile sunt mult mai simple, când vorbești de PD, nu trebuie să vorbești de alegeri, scorul pe care acest partid îl obține în alegeri niciodată nu a fost relevant, la ei trebuie urmărit ce fac după alegeri. PD este mai periculos după alegeri, decât în alegeri, de aceea ne interesează mai puțin scorul lor, cât numărul și importanța portofoliilor pe care le vor obține. Iar bomba cea mare lansată de clarvăzătoarea Angela este că după alegeri vom avea o coaliție PCRM-PLDM-PD.

4. PCRM
Se va rupe până în alegeri, o grupare mică se va desprinde, în frunte cu Tkaciuk și Petrenco și vor încerca să se lipească de gruparea infracțională din PLDM, condusă de Filat și Recean. ‎Acest lucru îi va deschide lui Voronin drumul spre o alianță cu PD și cu aripa curată din PLDM, condusă de Iurie Leancă.

5. PLR
Acest partid nu va ajunge în alegeri, se va dezintegra în ultimul moment, văzând că nu au șansă să treacă pragul electoral și se vor împrăștia care pe ce listă va prinde loc, unii vor reveni la PL, alții la aripa infracțională condusă de Filat în PLDM, alții se vor preda lui Plahotniuc și vor merge pe lista PD.

‎Concluzia, în alegerile din toamnă vom avea două “rupturi” politice, în PCRM și PLDM, căzăturile de la aceste partide se vor uni, însă vor rămâne în afara guvernării viitoare. Tensiunile pe care le vor produce grupările Tkaciuk și Filat, vor genera de fapt viitoare alianța PCRM-PLDM-PDM.

Nu mai puțin interesant este rolul pe care îl va avea Renato Usatîi în aceste alegeri, el va lansa bomba politică a anului, care îl va distruge pe Filat și îl va determina să ia o decizie extremă. Continuarea nu o scriu, că nu mai e doar clarviziune, e realitate și nu aș vrea să vă stric din plăcerea surprizei.
Sursa: VoxPublika.md

You may also like

Comments are closed.

By