Cine îl susţine pe Dodon la Moscova

moscova

Socialistul Igor Dodon, a organizat ieri un concert pentru diaspora moldovenească din Moscova. Din reportajul de mai jos, realizat de Igor Condrea pe facebook, puteţi afla cine îl susţine pe Dodon la Moscova.

Așadar, încep reportajul meu de la întâlnirea lui Igor Dodon cu reprezentanții diasporei moldovenești din Moscova. Evenimentul are loc în incinta salii de concerte „Izmailovo” (st. metro Partizanskaya”)și e deghizat în haina unui concert de gală.

Dodon 1

A deschis concertul Silvia Grigore, cu un mesaj inedit: „Oameni buni, dragi pământeni! Am venit de la Moldova mai mulți artiști foarte talentați și vrem să vă oferim un concert de zile mari!”

Ca să fie mai aproape de popor, probabil, artista S.G. vorbește cu noi „moldovenește”, anticipând următoarea piesă cu „hai, poehali!”.

Igor Dodon detected. Și în sală, dar și pe paginile ediției speciale a gazetei „Социалисты”.

dodon 3

dodon 2

Din câte îmi dau seama, totul abia începe. Silvia ne „încălzește” pentru a ne da pe mâna lui Igor Cuciuc și apoi — pe mâna lui Igor Dodon.
Glumele gen Urschi-Bechet sunt primite cu entuziasm de spectatori.
dodon 4

La intrarea în sală e un munte de baxuri cu apă. Gratis.

dodon5

Silvia Grigore: „Ia urcați pe scenă, dragii mei, să tragem o horă modovenească! Cu Igor Dodon! Președintele partidului socialist din Moldova, care vă oferă acest frumos concert!”
Dodon 6

Vorbește Igor Dodon. În rusă. Filmez. Nu reușesc să-l conspectez. (…) Doar fraza de încheiere: „Мы не румыны! Мы молдаване! И мы хотим в таможенный союз!” (Ovații ca pe timpul lui Leonid Ilici Brejnev”.

În scenă — Igor Cuciuc.
Cuciuc

Ce-i cu coada asta uriașă, în timp ce Igor Ciciuc cântă „99 de cumetri”?!… Aaaaa! Ăștia-s doritorii de a face poze cu alt Igor, Dodon.

Mai vrea cineva gazete, că-s gratis și au pagini multe?
gazeta

Dor ne era de o horă, ce mai tura-vura!
„Toarnă, nea Costică!
Țuică din ulcică!” — cântă Igor Cuciuc.

dodon 7

Dl Dodon ne-a asigurat, că totul o să fie bine și niciun moldovean din Moscova n-o să aibă probleme cu cei de la Serviciul Migrație, deoarece el e prieten cu responsabilul respectiv din cadrul guvernului Moscovei, prezent și dânsul în sală.

Cuciuc ne cântă „Dom’ Vasile, ești de aldămaș!”, după care a promis că transmite estafeta Olgăi Ciolacu.

Igor Cuciuc: „Mulțumesc domnului Dodon pentru că ne-a organizat întâlnirea asta de azi. Trăiască socialiștii moldoveni!”

Karaoke!
I. Dodon: „Ne revedem pe 27 august pe Piața Roșie!”
dodon 8

La ieșire, aud discuția a doi polițiști:
— А что это было?
— Какой-то мажор из Кишинева собрал стадо баранов, обработать за вступление в нашу таможку.

Doamne, ce fac eu aici, nu știi?…

sala dodon

Sursa: Igor Condrea

You may also like

Comments are closed.

By