CE AU FĂCUT piloţii unui avion indian care zbura la 25 de kilometri de aeronava malaysiană în momentul prăbuşirii

air-india

Un avion al companiei Air India zbura la circa 25 de kilometri de aeronava malaysiană prăbuşită joi în estul Ucrainei, piloţii încercând în zadar să ia legătură cu echipajul aparatului de zbor malaysian, informează ziarul Times of India, citat de gandul.info.

Avionul companiei Air India zbura de la New Delhi spre Birmingham şi s-a aflat, deasupra Ucrainei, la 25 de kilometri de aeronava malaysiană care probabil a fost doborâtă de o rachetă.

Controlorii de trafic aerian din Ucraina au rugat echipajul avionului indian să încerce să ia legătura cu aparatul malaysian, dat fiind că piloţii acestuia din urmă nu mai răspundeau.

„Avionul Air India se afla la mai puţin de 25 de kilometri de aeronava malaysiană când aceasta a fost atinsă de o rachetă. Piloţii au încercat fără succes să ia legătura cu echipajul malaysian. Când au aflat că avionul a fost doborât, piloţii indieni au fost şocaţi”, a declarat o sursă aeroportuară indiană.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prăbuşit pe 17 iulie în apropierea localităţii Grabovo, la 50 de kilometri de Doneţk, într-o zonă în care au loc confruntări între forţele ucrainene şi separatiştii proruşi. Cursa MH17 zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur şi avea la bord 298 de pasageri şi membri ai echipajului. Toate persoanele aflate la bord au murit.

You may also like

Comments are closed.

By