Caravana „Europa pentru fiecare” a ajuns la Căușeni şi la Criuleni

Caravana 1

Caravana “Europa pentru fiecare”, proiect susţinut de Uniunea Europeană, a dat rezultate. Oamenii resimt schimbările, iar opinia publică s-a schimbat în ultimele 2 luni. Campania de informare privind beneficiile integrării europene a ajuns pe 16 iulie la Criuleni, iar pe 17 iulie la Căușeni.

„După cele 16 popasuri prin toată Moldova, pot să spun că opinia publică s-a schimbat. În ultimele 2 luni, oamenii au văzut niște rezultate. Din informațiile pe care le avem, sprijinul pentru UE a ajuns undeva pe la 50 la sută. Pe de alta parte putem spune ca au crescut și temerile”, a spus expertul internațional în comunicare al proiectului, Andrei Stoiciu.

Menţionăm că în cadrul caravanei „Europa pentru Fiecare” oamenii sunt informaţi despre liberalizarea procesului de vize, ce înseamnă procesul de integrare europeană şi beneficiile acestuia, inclusiv pentru locuitorii din Transnistria. De asemenea, cetăţenii pot primi informaţii ce ţine de Acordul de Asociere care include şi crearea Zonei de Liber Schimb cu UE.

Caravana 2

Caravana

Caravana a pornit prin ţară la sfârşitul lunii aprilie. Spoturile campaniei de informare le puteţi viziona aici.

foto: democracy.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By