BLOC ELECTORAL // Partida de șah de Fălești a început. Usatîi joacă cu albele

image

Liderul Partidului Nostru, a anunțat în cadrul unei emisiuni că are pregătită strategia pentru participarea în alegerile parlamentare, chiar dacă anterior autoritățile au refuzat să accepte modificările la statutul partidului care prevedeau schimbarea denumirii formațiunii și numirea în funcție de președinte de partid a lui Renato Usatîi.

Potrivit acestuia, soluția identificată este crearea unui bloc electoral. Deocamdată există două denumiri care ar putea fi folosite în alegeri: „Blocul electoral Partidul Nostru” sau „Blocul electoral Renato Usatîi”.

„Există Partidul Republican și mai există cel puțin trei partide cu care am putea constitui blocul”, a declarat Usatîi în cadrul emisiunii fără a da însă mai multe detalii.

Totodată, politicianul se arată convins de faptul că blocul care va fi constituit va trece cu bine de pragul de 9%, pentru a accede în Parlament, făcând trimitere la un sondaj despre rezultatele căruia nu a vrut să divulge prea multe informații, anunțând doar că dacă anterior obiectivul partidului era acumularea a 10-11 procente, acum acesta a crescut, iar noul bloc pretinde la 14-15%.

You may also like

Comments are closed.

By