Bărbatul din Cantemir care şi-a omorât fiica cu toporul va sta 18 ani la RĂCOARE. Procurorii cer o pedeapsă mai aspră

omor

foto: protv.md

Bărbatul din raionul Cantemir care în primăvara anului trecut şi-a omorât fiica vitregă în timp ce discuta cu soţia sa prin Skype, a fost condamnat la 18 ani de închisoare în penitenciar de tip închis.

Procurorii consideră sentinţa prea blândă şi anunţă că o vor contesta în condiţiile în care pentru comiterea omorului intenţionat, săvârşit cu deosebită cruzime, acuzatorul de stat a cerut condamnarea inculpatului la 30 de ani de detenţie.

Crima a avut loc în seara zilei de 13 mai 2013, în satul Leca. Inculpatul discuta prin Skype cu soţia sa care se afla în Italia, când între cei doi s-a iscat o ceartă din motiv de gelozie. Bărbatul a ameninţat femeia că dacă nu se întoarce acasă îi va omorî fiica, după care a lovit copila de 7 ani cu un topor şi o şurubelniţă. Victima a decedat pe loc în urma leziunilor grave cauzate, femeia văzând totul prin Skype.

La scurt timp de la comiterea crimei, inculpatul de 35 de ani, a încercat să-şi pună capăt zilelor înjunghiindu-se, însă a fost salvat de medici.

Până la pronunţarea sentinţei inculpatul s-a aflat în arest.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By