ATENȚIE! VIDEO 18 + // Imagini de GROAZĂ pe străzile din Lugansk, postate de separatiștii pro-ruși

lugansk2

Teroriștii au publicat imagini video, filmate pe 18 iulie atunci când orașul Lugansk, mai exact o zonă rezidențială, a fost supusă unui tir de focuri, notează inforesist.org. Zeci de cetățeni pașnici au fost omorâți în plină stradă, în propriile apartamente sau grădini. Un martor, rănit ușor în acea zi, a povestit că teroriștii trăgeau din clădirea unei școli din Lugansk. Informația a fost confirmată și de către purtătorul de cuvânt al Statului Major al Operațiunii Antiterorite, Vladislav Selezneov, potrivit căruia separatiștii împușcau haotic în zonele rezidențiale.

Totodată, amintim că pe 18 iulie, teroriștii s-au împotrivit ca trupurile să fie luate de la locul tragediei până când nu vor veni jurnaliştii ruşi. Ieri, separatiștii au postat imaginile video pe care le-au filmat în acea zi sângeroasă, însoțite de comentarii în care aceștia acuză armata ucraineană, inclusiv pe președintele ucrainean, Peotr Poroșenko, de comiterea crimelor.

Urmăriți AICI imaginilie video intitulate de teroriști ”Genocidul armatei ucrainene asupra locuitorilor din Lugansk”! Recomandat +18!

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By