ALERTĂ! CARANTINĂ la reşedinţa lui Ianukovici! Activiştii Euromaidan ar putea fi INFECTAŢI

mejigorie

Accesul pe teritoriul reşedinţei fostului preşedinte al Ucrainei, Victor Ianukovici ar putea fi închis temporar. Potrivit Vesti.ua, decizia privind instituirea carantinei a fost luată de către administraţia raională după ce două oi de lapte din Grădina Zoologică au fost diagnosticate cu tuberculoză.

oi Mejigorie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Virusul s-ar fi putut răspândi încă în perioada aflării lui Ianukovici în reşedinţă. De aceea, toate persoanele care au contactat cu animalele de acolo sunt rugate să dea analize medicale. Pe cât de periculos pentru populaţie este virusul depistat, se va putea spune abia peste două luni.

„Este o situaţie dificilă, deoarece aceste oi au fost ţinute împreună cu vacile, caprele şi antilopele, laptele cărora fiind repartizat forţelor locale de apărare şi activiştilor Euromaidan”, a spus îngrijitorul de animale, Bogdan Şvaiki.

Deocamdată nu se ştie când va fi restricţionat accesul pentru vizitatori. Comandantul autoapărării, care a preluat controlul asupra reşedinţei după schimbarea puterii de la Kiev, susţine că sunt doar speculaţii şi o încercare de a pune mâna pe aceste terenuri.

„Nu mi-e frică să mă aflu aici pentru că am dubii în ce priveşte veridicitatea analizelor. Acestea doar sunt oile lui Ianukovici. Avea chiar şi aerul filtrat”, a declarat Denis Tarahkotelnik.

Acum o săptămână, pe teritoriul reşedinţei au pierit 61 de raţe, păsările fiind otrăvite.

Amintim că susţinătorii Euromaidan au ocupat  Mejigorie pe 22 februarie după ce fostul şef de stat a fugit din Ucraina, iar pe 25 iunie curent reşedinţa a fost restituită patrimoniului statului. La moment, Mejigorie se află sub protecţia trupelor interne ale Ucrainei.

Potrivit mass-media ucrainene, pe teritoriul reședinței prezidențiale viețuiesc animale rare precum struți nandu, struți africani, antilope kanna, papagali și cerbi nobili.

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 3 7 6 5 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

33 34 35

 

 

 

 

 

moldova24.info

Uncover doar

All The Best Options. Find doar Here Now
click here
pathlook.net

You may also like

Comments are closed.

By