Acțiunea “antidrog” de la Cocos, o făcătură! Fiii lui Timofti şi mai mulți funcționari au fost “scăpați” de polițişti

timofti Nicu Stefan
Surprize în cazul perchezițiilor desfășurate noaptea trecută într-un club de noapte din Chișinău. Ieri, în timpul operațiunii polițiștilor, printre clienții localului s-au regăsit și fiii președintelui țării, Nicu și Ștefan Timofti. Asta chiar dacă, anterior, Nicu spunea că de când tatăl său a fost învestit în funcţie, are parte de unele interdicţii, printre care şi mersul la discotecă. Cu toate acestea, cei doi frați au petrecut bine merci noaptea în clubul din centrul capitalei.

Poliția a anunțat că persoanele suspecte de întrebuinţare şi comercializare a drogurilor au fost îndreptate la Dispensarul Republican de Narcologie, pentru colectarea probelor de sânge. Interesant este faptul că feciorii șefului statului au avut parte de unele privilegii, față de ceilalți vizitatori ai clubului, scrie Kankan.md.

Potrivit informațiilor, ei au fost scoși pe furiș din local, pentru a nu fi testați la Dispensarul de Narcologie. Informația a fost confirmată pentru Kankan.md de unii vizitatori, care se aflau în acel moment în local. Potrivit lor, este scandalos faptul că fiii președintelui țării au fost scutiți de procedura la care au fost supusi vizitatorii clubului. Pe de altă parte, unii spun că în afară cei doi, și alte persoane au fost scutite de efectuarea testelor, deoarece s-au dovedit a fi funcționari de stat sau pur și simplu copiii unor persoane cu funcții înalte în stat.

În cadrul perchezițiilor, toți vizitatorii clubului au fost legitimați și s-au ales cu procese verbale. În acest context, apar multe semne de întrebare în privința acestei operațiuni.

Amintim că printre cei reținuți noaptea trecută, întâmplător sau nu, a fost și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi. Politicianul a scris pe pagina sa de Facebook că polițiștii l-au percheziționat în club și că a fost trimis la Dispensarul Narcologic
Sursa: Kankan.md

You may also like

Comments are closed.

By