Voronin nu s-a putut ABȚINE și a intervenit, prin telefon, ÎN DIRECT, în cadrul unei emisiuni. Vezi ce l-a ENERVAT LA CULME

voronin 2

Președintele PCRM, Vladimir Voronin a intervenit, prin telefon, în direct în timpul emisiunii ”Politica” de la TV7 în timul căreia a fost vizat. Liderul comuniștilor nu a mai putut răbda comentariile invitaților, pe care i-a numit incompeenți, și a decis să lămurească lucrurile.

”Ați adunat un grup de persoane incompetente. Nu stau să aștept ca să mă invitați. Vă îndemn să aveți rușine și să nu duceți lumea în eroare. Voi discutați superficial”, a spus liderul comuniștilor.

Întrebat despre cei trei membri de partid, Mark Tkaciuk, Iurie Muntean și Grigore Petrenco, Voronin a ținut să menționeze că aceștia nu au fost forțați să părăsească organele de conducere ale PCRM.

„Toți cei trei tovarăși despre care atât de mult vă neliniștiți au scris cereri. Că Tkaciuk vrea să rămână doar membru de partid, Muntean că nu se descurcă cu funcția de secretar executiv al Comitetului Central. Da Grișa Petrenco să vă spună ce este totuși organizația Antifa. Și după asta să discutați. Suntem o echipă și muncesc toți, nu trebuie nimeni șantajat, toți rămân membri de partid”, a declarat Voronin.

Cât privește zvonul că Voronin este finanțat de prim-vicepreședintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, liderul PCRM a spus că ” este o prostie. Nimeni nu a luat și nu va lua nimic vreodată”.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By