Voronin FOC ŞI PARĂ! Doi membri de partid, PUŞI LA ZID

voronin-munteanu

Iurie Muntean – să fie demis din funcția de secretar general al Partidului Comuniștilor, iar Grigore Petrenco – să fie exclus din Biroul executiv al PCRM! Asta a cerut, ieri-seară, președintele PCRM, Vladimir Voronin, la ședința Executivului politic al partidului care a avut loc la sediul PCRM, notează ziarulnational.md.

Potrivit unor surse din cadrul PCRM, cei adunați la ședință au început să discute aprins la tema situației din Găgăuzia. La un moment dat, Voronin s-a luat la ceartă cu cei doi, care optau pentru măsuri radicale, și a făcut propunerea ca Petrenco și Muntean să fie excluși din organele de conducere a PCRM. Mai mult, Voronin le-a cerut celor doi să scrie cerere de ieșire din partid, pe motiv de „trădare”.

Propunerea lui Vladimir Voronin nu a fost însă susținută, pe motiv că, pentru a lua asemenea decizii, este necesară convocarea ședinței plenare a PCRM.

Solicitați de Ziarul NAȚIONAL să spună ce s-a întâmplat la ședința de ieri de la sediul partidului, Grigore Petrenco a ascultat întrebarea și ne-a rugat să revenim mai târziu, fără să ne răspundă în vreun fel, iar Muntean nu a ridicat receptorul.

Sursele din anturajul comuniștilor ne-au mai spus că anunțul lui Mark Tkaciuk de a pleca din Parlament nu a fost discutat ieri, întrucât acesta nu a fost prezent la ședință, scrie aceeaşi sursă.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By