VIDEO EXCLUSIV // Jurnalistul de la Pervîi Kanal, rănit, a fost FILMAT în timp ce îşi dădea ULTIMA SUFLARE

jurnalist

Momentul în care autobuzul cu jurnalişti a fost supus unui tir de focuri a fost înregistrat. Din imaginile video se vede cum ceilalţi pasageri încearcă să-i salveze viaţa operatorului postului public de televiziune din Rusia. Anatoli Klian, în vârstă de 68 de ani, fusese rănit în abdomen, în seara zilei de ieri, la Doneţk, lângă una din unităţile militare la care echipa de filmare urma să facă un reportaj. La fața locului, au fost trase în mod neașteptat focuri din partea militarilor.

Deplasarea la unitatea militară fusese organizată de serviciul de presă al autoproclamatei Republici Populare Donețk. Jurnaliștii călătoreau cu un autobuz alături de mame ale soldaților, care intenționau să le ceară fiilor lor să vină acasă din armată.

Urmăriţi mai jos imagini până la incident:

După ce au fost trase focuri, jurnaliștii au reușit să se urce într-un autobuz și să se îndepărteze aproximativ 500 de metri de unitate. Apoi, ei au coborât din nou, însă au fost trase noi focuri de armă. Acela a fost momentul când cameramanul a fost rănit. De asemenea, a fost rănit la cap şi şoferul autobuzului care, în pofida rănii, a încercat să se îndepărteze din zonă, reuşind să salveze viaţa celorlalţi pasageri.

Imagini video cu jurnalistul deja rănit:

Colegii l-au transportat la spital, unde Anatoli Klian a murit din cauza rănii.

Procuratura autoproclamatei „Republici Populare Doneţk” a deschis o anchetă penală în legătură cu acest caz.

imagini video:lifenews.ru / foto: Vesti.Ru

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By