Usatîi: Aș fi fost zoofil dacă aș fi avut ceva cu Filat!

renato

Pe unul dintre sit-urile dubioase, de la care miroase de la o poștă a stejar putred, a apărut un articol în care președintele Partidului Nostru este prezentat într-o lumină proastă, fiind acuzat de pedofilie. Potrivit autorului anonim al acestui articol menit să toarne zoi, în manieră PLDM-istă, Renato Usatîi ar fi abuzat o minoră, anul trecut, atunci când a dus la mare 40 de copii de la internatul sportiv din capitală, copii care până la acel moment nu văzuse marea.

Sigur că informația este un fals menit să manipuleze opinia publică. Nici nu există îndoială. Mă miră însă neprofesionalismul echipei de PR a PLDM-ului, care dă dovadă de neprofesionalism, atât la scrierea textului cât și la metodele grosolane de manipulare.

Pentru că mă aflu în afara țării l-am contactat telefonic pe Renato Usatîi ca să aflu și opinia lui față de așa-zisele acuzații. Politicianul mi-a spus că acest articol plin de aberații și minciună nu este decât o reacție întârziată a PR-iștilor, prin care încearcă să repare prin atac imaginea PLDM, șifonată rău în urma scandalului legat de Ministerul Justiției.

Mai în glumă mai în serios l-am întrebat pe Usatîi inclusiv prin intermediul facebook dacă nu cumva fata violată era Vlad Filat. Iată ce mi-a răspuns acesta:

” Dacă îl violam pe Filat, articolul era să aibă alt titlu – Usatîi zoofil!”

Dincolo de glume, metodele la care recurg PR-iștii lui Filat îi caracterizează din plin personalitatea, cea a unui deșeu uman. Cu certitudine că asemenea trucuri propuse de PR-iști sunt acceptate numai de persoanele fără verticalitate, de târâtoare nevertebrate.

Sursa: Gabriel Călin, VoxPublika

You may also like

Comments are closed.

By