Șmecheria lui Recean pentru a scăpa de răspuns la moțiune

image

Comisia de securitate națională s-a întrunit în aceste momente pentru a discuta moțiunea simplă de demitere a ministrului de Interne, Dorin Recean, care este plecat la Bruxelles alături de premierul Iurie Leancă. În capitala UE, premierul urmează să semneze Acordul de Asociere cu UE.

Deputatul comunist, Artur Reșetnicov, care este membrul Comisiei de Securitate a spus că nu contează că Recean nu este, îl așteptăm mâine seara la aeroport și facem ședința comisiei acolo.

Proiectul moțiunii simple de demiterea a lui Recean nu a fost susținut de toți membrii comisiei, iar în aceste condiții moțiunea va fi inclusă pe ordinea de zi a Parlamentului.

Comisia de securitate națională, apărare și ordine publică a Parlamentului urma să aibă loc astăzi dimineață, dar așa și nu s-a întrunit, deoarece membrii PCRM au absentat.

Alexandru Stoianoglo, președintele comisiei spunea astăzi dimineață că deși ședința nu a avut loc moțiunea de demitere a lui Recean va fi discutată azi sau mâine cu sau fără prezența ministrului de Interne.

Potrivit unor surse, moțiunea urma să fie discutată în comisie acum o zi, dar a fost amânată pentru astăzi. Majoritatea membrilor comisiei fiind conștienți că ministrul de Interne, Dorin Recean va fi plecat din țară.

La ședința Parlamentului de săptămâna trecută, fracțiunea PCRM a depus o moțiune simplă împotriva MAI.

Sursa: deschide.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By