-0.6 C
Chișinău
Thursday, January 27, 2022

SCANDAL la Ministerul Justiției! Subalternele lui Efrim îl acuză de Abuz

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Captura: privesc.eu

Două angajate de la Ministerul Justiției l-au acuzat de abuz, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, pe Ministrul Justiției Oleg Efrim. Potrivit celor două angajate din cadrul Direcției Organizații Necomerciale ( care se ocupă inclusiv de înregistrerea partidelor politice), Oleg Efrim le-ar fi presat să ia decizii nefavorabile lui Renato Usatîi, în cazul înregistrării Partidului Nostru, deși toate actele prezentate au fost în regulă.

Potrivit lor, dupa ce au refuzat să contrasemneze decizia ilegală de refuz în înregistrarea modificărilor la statutul partidului, acestea au fost acuzate de Efrim de faptul că muncesc pentru politician și îi reprezintă interesele.

Pentru că nu au mai putut face față presiunilor și acuzațiilor nefondate, susțin cele două angajate, în dimineața zilei de astăzi, au fost nevoite să scrie cerere de demisie și să iasă în conferința de presă, ca să facă lumină în cazul Partidului Nostru – un caz în care legea a fost încălcată flagrant de Oleg Efrim la Comanda șefului de partid Vlad Filat.

La rândul său, Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru, a anunțat că îi oferă exact o săptămână lui Efrim să revizuiască decizia abuzivă și să emită un răspuns pozitiv în ceea ce ține de înregistrarea Partidului Nostru, în caz contrar, spune politicianul, peste o săptămână va fi organizata cea mai grandioasă acțiune de protest, de care nu a mai văzut Republica Moldova.

Amintim că săptămâna trecută, Ministerul Justiției a emis un refuz de înregistrare a modificărilor la statutul Partidului Nostru, motivația fiind una cât se poate de stranie – Congresul formațiunii a fost organizat mai devreme de două luni din momentul în care s-a decis desfășurarea acestuia.

 

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img