EXCLUSIV // SCANDAL în PLDM pe marginea demiterii lui Recean

recean- filat

Potrivit unor surse din fracțiunea PLDM, mai mulți deputați insistă ca ministrul Dorin Recean să demisioneze imediat, după jaful de aseară, soldat cu moartea unei femei de la o casă de schimb valutar. Ei îl acuză pe Recean de incompetență și că ar fi principalul vinovat pentru creșterea criminalității.

Liderul PLDM, Vlad Filat, se împotrivește categoric ca Recean să demisioneze, cunoscută fiind relația apropiată dintre cei doi. În PLDM au loc în acest moment dispute aprinse între gruparea Recean și contestatarii lui. De altfel, nici Dorin Recean nu vrea să demisioneze, ascunzându-se după argumentul că nu are acceptul liderului PLDM.

Dorin Recean intenționează să vină cu alte variante pentru a aplana scandalul, iar el să rămână în funcție. Este vorba de mai multe schimbări organizatorice pe interiorul MAI, care ar avea scopul să-l salveze pe Recean de la demisie.

Premierul Iurie Leancă nu și-a exprimat încă nici o poziție față de acest scandal și situația legată de creșterea criminalității.

Reamintim că recent, Vlad Filat a declarat că nu vede motive pentru ca Recean să demisioneze, recunoscând că ministrul de Interne are sprijinul lui personal.

Revenim cu detalii‎.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By