Recean comparat cu fostul procuror Valeriu Zubco

recean

Legătura dintre ministrul Dorin Recean și fostul procurorul general Valeriu Zubco este tot mai evidentă. Recean face exact greșeala pe care a făcut-o Zubco, așteaptă să fie demis de societate, după ce șefii lui nu sunt în stare să o facă.

Deja argumentele lui Recean că se vrea demiterea lui pentru că face reforme sună și mai ridicol. Poate colegii lui din PLDM, care i-au cerut să demisioneze sunt autorii jafurilor și omorurilor. ‎Ei i-au omorât pe băieții oameni ca să-l facă pe Recean să demisioneze. Iată la ce absurd se poate ajunge.

Alături de Recean stă brav un alt loser, Vlad Filat, cel care aleargă pe la televiziuni să-i ia fața lui Leancă și să spună cum îl sprijină el necondiționat pe Recean.

În realitate, în PLDM există o grupare de interese formată în jurul lui Recean, o grupare de business, condusă de însuși al vostru Vlad Filat.

Dacă până acum această grupare săvârșea doar acte de corupție, azi iată că devine o grupare criminală, care îl protejează până în pânzele albe pe cel care este principalul vinovat pentru creșterea infracționalității în țară.

Pentru ei businessul e mai presus decât viețile oamenilor!

P.S. Am văzut că Poliția începe să ne prostească în dată, cum că femeia de aseară nu ar fi murit din cauza unei lovituri. Incredibil! O fi murit după ce i-au văzut pe Recean si Filat la televizor.

E clar, avem o nouă Pădure Domneasca, și din nou Filat, care urla cât îl ținea gura atunci că se mușamalizează ancheta, azi arată că e în fruntea celor care mușamalizează și îi protejează.

sursa:VoxPublika / foto:tribuna.md

You may also like

Comments are closed.

By