PRINS cu două tone de CAȘCAVAL de 800 de mii de lei, fără acte de proveniență, care urma să fie livrat la câteva RESTAURANTE din capitală

cascaval2

Ofiţerii de investigarea fraudelor economice din cadrul IP Râşcani al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au contracarat un caz de transportare ilicită a 2 tone de caşcaval „Parmigiano-Reggiano”, estimat la suma totală de 800 000 lei. Automobilul de model „Mercedes” a fost depistat pe strada Pietrarilor, condus de un locuitor al capitalei în vârstă de 27 ani. Acesta intenţiona să livreze producţia la câteva restaurante din capitală.

Cantitatea de caşcaval era transportată în lipsa actelor de origine sau provenienţă, pe care era indicat anul producerii 2012 – 2013. În context poliţiştii suspectează bărbatul de faptul că, ar fi introdus fraudulos producţia pe teritoriul ţării. Totodată a fost numită o expertiză specializată pentru a constata calitatea şi dacă putea fi utilizat spre consum. Unitatea de transport a fost reţinută, iar cele 2 tone de caşcaval au fost ridicate şi depozitate, până la luarea unei decizii de către instanţa de judecată.

Deocamdată forţele de ordine au iniţiat un proces contravenţional în privinţa şoferului, fiind sancţionat cu amendă în mărime de 3 000 lei.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By