PR-ul n-a văzut aşa ceva! „Al vostru Vlad Filat” e peste TOT, acum şi la Bac

filat

Bac-ul din acest an este un nou motiv de PR pentru Vlad Filat şi echipa sa. De data aceasta nu mai asistăm la videoclipuri cu aşa-zise poveşti de viaţă regizate, ci la un mesaj pe care liderul PLDM îl transmite cu ocazia Bac-ului. Deşi a fost timp de mai mulţi ani prim ministru, Vlad Filat nu obişnuia să transmită astfel de mesaje cu „ocazia” bacalaureatului, ceea ce induce ideea că anul acesta, fiind unul electoral, liderul PLDM încearcă să sugereze electoratului că este implicat în tot ce mişcă în ţară şi totul se coordonează cu el, inclusiv Bac-ul.

De altfel, una din ideile mesajului transmis de Filat este tocmai aceea că el este prezent în activitatea Ministerului Educaţiei, în spatele ministrului Maia Sandu şi că este la curent cu tot ce se întâmplă la bacalaureat.

Clipurile anterioare ale lui Filat au stârnit reacţii aprinse pe reţelele de socializare şi în presă, acesta fiind criticat pentru modul în care foloseşte abuziv copiii în clipurile sale electorale, dar şi pentru faptul că exploatează necazurile oamenilor în scopul obţinerii de voturi. De altfel, o parodie realizată de realizatorii emisiunii Ora de Ras, de la Jurnal TV, după unul dintre clipurile lui Filat, a stârnit nervozitatea celui care a regizat clipul respectiv, ‎acesta lansând mai multe acuzaţii la adresa autorilor parodiei.

Urmăriţi mesajul video postat de Vlad Filat cu ocazia Bac-ului:‎

 

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By