Poliţistul de frontieră găsit astăzi STRANGULAT este SUBOFIȚER, inspector tehnician al Sectorului poliţiei de frontieră Larga

interzis-politia

Poliţistul de frontieră găsit astăzi strangulat este subofiţer, inspector tehnician al Sectorului poliţiei de frontieră Larga. Acesta activa în Poliţia de Frontieră din 2004. Inspectorul în vârstă de 43 ani era căsătorit şi educa doi copii, informează Poliția de Frontieră.

Anterior instituția a emis un comunicat prin care anunța despre un caz tragic cu implicarea unui angajat al instituției. Un inspector din cadrul Sectorului poliției de frontieră Larga a fost găsit strangulat în pădurea din preajma localității. Inspectorul trebuia astăzi să se prezinte la serviciu, iar absența acestuia a trezit îngrijorări în rândul colegilor, fapt pentru care au fost pornite căutări.

La fața locului se află conducerea Direcției regionale Nord, totodată au fost anunțate organele de ocrotire a normelor de drept pentru investigarea cazului. La fel, Poliția de Frontieră a dispus crearea unei anchete interne pentru a elucida toate circumstanțele producerii incidentului.

MOLDOVA24.INFO

You may also like

Comments are closed.

By