Poliția SE JUSTIFICĂ și cere ajutorul cetățenilor. SEMNALMENTELE individului care a omorât casierița, pe bd. Negruzzi (VIDEO)

atacator

Poliția cere ajutorul oamenilor în vederea  identificării persoanei care a jefuit și a omorât o femeie pe bd. Negruzzi din Chișinău. Semnalmentele atacatorului: înălţimea 180-185 cm, corpolenţă sportivă, vîrsta 25-30 ani, îmbrăcat într-un halat pentru construcţii de culoare albastru-închis, blugi de culoarea albastru-închis, maiou cu mînecele scurte de culoarea negru, cu inscripţii de culoare albă în faţă, chipiu de culoare neagră, încălţat în sandale de culoarea închisă cu linii albe, care avea în mînă un pachet de culoarea albă.

În situtaţia în care aţi observat persoana suspectă din imaginile de mai jos, nu ezitaţi să informaţi imediat poliţia la 902.

 

Menționăm că potrivit poliției, femeia de 43 de ani, care a fost omorâtă pe bd. Negruzzi din capitală, era angajată în calitate de casier la o casă de schimb valutar. Aceasta împreună cu o altă colegă, la fel casier, au închis schimbul valutar, iar ulterior femeile, împreună, s-au deplasat în direcţia bd. Negruzzi, unde este amplasat oficiul central, pentru a depune la păstrare în safeu mijloacele baneşti. În edificiu a intrat doar victima, colega ei a rămas s-o aștepte în fața clădirii. La etajul doi, unde se afla oficiul, victima a fost atacată de o persoană necunoscută. Femeia a decedat asfixiată în urma unei lovituri provocate de atacator.

Poliția afirmă că de vină pentru producerea tragediei sunt băncile și casele de schimb valutar pentru că nu au luat măsurile de securitate necesare. Femeile transportau banii, în total 20 de mii de euro, 15 mii de dolari și 135 de mii de le, fără pază.

“Urmărim comportamentul straniu, lipsit de responsabilitate și chiar naiv al persoanelor care activează în acest domeniu și care, în cazul dat, au încredințat la două doamne să transporte sume mari de bani. Este corect ca Poliția, plătită din impozitele fiecărui cetățean, să păzească casele de schimb valutar, care, de altfel, sunt o afacere privată? Nu ar trebui ca această afacere privată să asigure măsurile și mijloacele tehnice necesare, cel puțin cele elementare, pentru protecția adecvată a afacerii lor, dar și mai important, al angajaților lor?În mod special după ce săptămâna trecută toate afacerile de acest gen au fost solicitate să sporească măsurile de protecție a angajaților și a sediilor lor”, a menționat Ion Bodrug, șeful Inspectoratului General al Poliției.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By