PENTRU PĂRINŢI! Unde să mergeţi să vă distraţi picii de 1 iunie

1 iunie

De ziua copiilor, sunteţi aşteptaţi în centrul capitalei la Festivalul Văcuţelor. Evenimentul va avea loc lângă Arcul de Triumf unde 10 echipe formate din pictori, jurnalişti, persoane publice şi publicitari vor picta machetele de mărime naturală a văcuţelor. Doritorii vor putea monitoriza procesul de pictare şi vor face fotografii alături de văcuțe. În cazul în care nu reuşiţi de ziua copiilor, o veţi putea face pe parcursul lunii iunie.

De asemenea, ați putea opta sa mergeți la Moldexpo unde se desfășoară cea de-a 4-a ediţie a Expoziţiei-festival internaţionale de mărfuri şi servicii pentru copii şi viitoarele mame KID’S EXPO.

La fel, puteți face o călătorie în copilărie la Shopping Malldova, între orele 10:00 – 19.00. Pe 1 iunie de la ora 10:00 vor fi creaturi impresionante pe picioroange, concursuri cu numeroase surprize și cadouri deosebite, matineu, ateliere de creaţie, face painting, prezentare de modă cu vestimentație pentru copii, trucuri de magie. În parcarea exterioară a centrului de agrement fiecare copil va putea lansa și urmări cum plutesc spre nori baloane cu dorințe. Și tot afară, micii călători vor fi așteptați de un uriaș balon cu aer cald, ce îi va ridica pe doritori la înalțime de 50 de metri pentru a vedea orașul de sus.

La centrul comercial Atrium, la ora 14.00 va avea loc festivalul de Îngheţată şi Dulciuri, artişti de circ, show cu baloane de săpun gigantice, cadouri dulci. La Baby Hall şi Jumbo, la fel, vor fi organizate concursuri cu premii, dansuri şi multe surprize.

Iar Academia TA vă aşteaptă pe 1 iunie în parcul Ştefan cel Mare pentru a sărbători împreună Ziua copilăriei!

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By