(VIDEO)PANICĂ ŞI HAOS la Slaviansk! ARD fabricile şi uzinele. O bătrână a fost DECAPITATĂ de un proiectil, un bărbat a rămas FĂRĂ PICIOARE, iar o fetiţă a fost UCISĂ de un mortier, nimerit în casă

slaviansk

Militarii ucraineni continuă luptele la Slaviansk, ei trag cu proiectile de artilerie asupra centrului oraşului. Potrivit lifenews.ru, o fetiţă de 5 ani a fost ucisă de un mortier. Copilul se afla în casă şi a decedat pe loc. De asemenea, o femeie din Slaviansk spune că a fost martorul unei scene de groază. O bătrână a rămas fără cap după ce un proiectil de artilerie a explodat într-o tarabă aflată în apropiere, iar un bărbat a rămas fără picioare.

Serviciul de urgenţă nu reuşeşete să facă faţă numărului mare de solicitări. La fiecare oră parvin informaţii despre răniţi şi morţi, informează aceeaşi sursă. În Slaviansk se întrerup comunicaţiile. Există probleme cu apa potabilă, ea a mai rămas doar la cei care şi-au făcut rezerve dinainte sau au fântâni. De asemenea, o mare parte a oraşului Slaviansk nu are curent electric.

Potrivit purtătorului de cuvânt al „primarului poporului”, Stella Horoşeva, unul din proiectile a explodat în apropiere de sediul administraţiei locale.

Menţionăm că militarii ucraineni folosesc obuziere şi aruncătoare autopropulsate Tulpan.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By