O reţea de PROSTITUATE deconspirată de poliţişti la Chişinău (VIDEO)

prostitutie

Angajaţii Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații au intrat în posesia unei informaţii operative potrivit căreia, un grup criminal, în diferite localuri din capitală, ar fi organizat activitatea unei reţele de case de toleranţă pentru practicarea prostituţiei.

În cadrul documentării grupului criminal, au fost indentificaţi membrii acestuia, patru bărbați, cu vârstele cuprinse între 23 şi 35 de ani. Capul grupării, de 32 de ani, a fost dublu condamnat pentru infracțiuni similare, iar pentru ași camufla actuala activitate a procurat un club de noapte în capitală.

Practicarea prostituției se desfășura, după caz, în diferite vile și apartamente de lux, saune și hoteluri din capitală.

În consecinţă, ofiţerii CCTP au efectuat percheziţii concomitent la adresele stabilite, în rezultatul cărora a fost depistată şi stabilită activitatea a 6 domnişoare, cu vîrstele de pînă la 30 de ani, care prestau servicii sexuale contra plată. Pentru o oră, clienții ofereau cîte 1 000 de lei, iar pentru o noapte prețul varia între 300 și 500 de euro.

În prezent, suspecţii sunt cercetaţi penal în baza art. 220 al. 3 „Proxenetism” Cod Penal al RM. Potrivit legislației, persoanele culpabile de comiterea unei asemenea infracțiuni, riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 10 ani.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By