ÎNFIORĂTOR // Angajatul unei firme private din capitală a fost OMORÂT de un tînăr pe care l-a luat PASAGER la ocazie (FOTO/VIDEO)

omor5

Pe 13 iunie curent, Poliția a fost sesizată despre faptul că a dispărut și nu răspunde la apeluri telefonice angajatul unei întreprinderi private din municipiul Chişinău.

Imediat, au fost alertate toate subdiviziunile polițienești, iar ca urmare a măsurilor declanșate de comun cu Departamentul Poliției de Frontieră a fost identificat și stopat forţat mijlocul de transport de model „Volkswagen Caddy” ce aparține întreprinderii date, la volanul căruia se afla un tânăr de 22 ani, locuitor al raionului Cahul.

suspect

Peparcursul acţiunilor speciale de investigaţii, forţele de ordine au stabilit că tânărul reținut a stopat autoturismul în localitatea Goteşti, raionul Cantemir, acesta rugînd pe șoferul „Volkswagen Caddy”, care era angajatul întreprinderii private, să-l ia până în capitală. Deplasându-se pe traseu, în apropierea satului Sociteni, raionul Ialoveni, tânărul de 22 ani, l-a deposedat pe angajatul firmei de mijlocul de transport, a făcut cale întoarsă și s-a îndreptat spre Cahul.

În rezultatul informaţiilor obţinute, polițiștii de frontieră, prompt, au anunțat colegii din cadrul IGP, iar împreună cu suspectul, care conducea transportul furat, s-au deplasat la locul descris, la marginea satului Sociteni, unde acesta a indicat regiunea unde a sustras mijlocul de transport.

La faţa locului, suspectul a recunoscut că deplasîndu-se spre Chișinău, având asupra sa un cuţit, a ameninţat conducătorul auto să vireze spre stânga pe un drum adiacent, în padurea din preajmă localității Sociteni. Acolo, i-a cerut să oprească şi forţându-l să coboare din mașină, i-a aplicat o plagă penetrantă în regiunea gâtului, indicând și locul aflării cadavrului.

Persoana a fost transmisă angajaţilor IP Ialoveni, iar pe acest caz a fost iniţiată o cauză penalăîn baza art.145 alin.2 lit.j) Cod Penal al R.M. Dacă va fi găsit vinovat de comiterea crimei, suspectul riscă pedeapsă cu privaţiune de libertate de la 15 la 20 de ani, sau detenţie pe viaţă.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By