INCREDIBIL // Un bărbat a fost ÎNȘELAT de bani de un deţinut dintr-un penitenciar

inchisoare

Un bărbat în vârstă de 41 ani, originar din raionul Străşeni, s-a adresat cu o cerere la IP Buiucani al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, precum că ar fi fost înşelat de bani de către un necunoscut, sub pretextul vânzării unui automobil la preţul de 600 euro Potrivit lui, anunţul l-ar fi găsit într-un ziar de publicitate.

barbat inselat

În cadrul investigaţiilor demarate, forţele de ordine au constatat că victima ar fi vorbit la telefon cu un deţinut dintr-un penitenciar din capitală. Acesta i-ar fi promis vânzarea automobilului de model „Opel”, numai dacă va achita în avans suma de 600 lei. Bărbatul a fost de acord şi a oferit suma respectivă unui taximetrist, care veniseră după bani. Ulterior el a înţeles că necunoscutul l-a înşelat. Astfel, poliţiştii au descins acţiuni speciale de investigaţii şi au reţinut în flagrant o doamnă, în vârstă de 35 ani, în timp ce lua banii de la taximetrist. În cadrul audierilor s-a constatat că aceasta este soţia individului, cu care a vorbit cu victima. Ea a recunsocut faptul că, ar fi fost telefonată de soţ, în vârstă de 36 ani, originar din raionul Leova, şi este deţinut la un penitenciar din capitală, solicitându-i să se deplaseze pe o adresă indicată şi să ridice banii de la taximetrist.

Pe marginea acestui caz a fost iniţiată o cauză penală pentru escrocherie, iar persoanele implicate riscă să fie sancţionate cu amendă în mărime de la 10 000 la 20 000 lei sau cu închisoare de la 2 la 6 ani.


moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By